Louisa en Rosanna TLC “Mijn Transgender Liefde”

Louisa & Rosanna

Strix Television in Amsterdam produceert voor TLC de real life serie rondom het Limburgse transgenderkoppel Louisa & Rosanna. In 2015 werd het spraakmakende huwelijk tussen Louisa en Rosanna uitgezonden op de TV zender, Mijn Transgender Bruiloft, en door het enorme succes van de registratie van deze bijzondere gebeurtenis volgde al snel hun eigen real life serie die inmiddels buiten Nederland ook te zien is in landen als Duitsland, België, Engeland, Polen en Roemenië.

In  juni 2017 zijn de opnames gestart voor een nieuw seizoen van het kijkcijferkanon, en bracht Louisa haar autobiografische nummer “Recht op Geluk” uit.
In het najaar van 2017 zullen Louisa & Rosanna hun opwachting maken in diverse TV Programma’s en zal een nieuwe single van Louisa in diverse Europese landen worden uitgebracht.