Louisa & Rosanna terug op TLC met nieuw seizoen “Onze Transgender Liefde “

Louisa & Rosanna

Louisa en Rosanna zijn terug op TLC. Vanaf donderdag 24 augustus t/m donderdag 28 september om 20.30 uur.  En ditmaal met een speciale missie. Het unieke Limburgse transgenderkoppel wil namelijk meer te weten komen over de zigeuner-roots van Louisa. Beide dames vinden hun afkomst erg belangrijk in hun leven en hun ultieme droom is om ooit op een groot woonwagenkamp te wonen. Maar ze beseffen ook dat ze eigenlijk weinig afweten van de geschiedenis van zigeuners en al hun gewoontes en tradities. Daarom besluiten ze op reis te gaan langs verschillende landen in Europa, zoals Duitsland, Polen en Roemenië, om de verschillende zigeuner-culturen te leren kennen. Wat kunnen ze van hen leren en zijn er tradities die ze meenemen naar Nederland?