fab-morvan-hoofdfotoklein

Fab Morvan (EX Milli Vanilli)

Biografie

Eind jaren 80 en begin jaren 90 maakte Fab Morvan deel uit van het wereldberoemde duo

MILLI VANILLI

De groep verkocht meer dan 30 miljoen singles en 7 miljoen albums wereldwijd, en wist zelfs tot driemaal toe een nummer 1 hit te scoren in Amerika.

Nummers als Girl I’m Gonna Miss You, Blame It On The Rain, Girl You Know It’s True en Baby Don’t Forget My Number behaalden wereldwijd de hoogste regionen van de hitlijsten , en behoren inmiddels tot het muzikale culturele erfgoed uit het onvergetelijke 80s en 90s tijdperk!

De afgelopen jaren verdween Fab even helemaal uit de publiciteit om zich te richten op zijn nieuwe carriere als zanger en DJ.

Fab is klaar om de podia opnieuw te bestormen met alle grote Milli Vanilli hits. Zijn shows kenmerken zich door één groot feest der herkenning, en zijn optredens zijn een waar schot in de roos op mening 80s en 90s Evenement, maar ook op prive feesten is Fab een graag geziene gast en knallen de Milli Vanilli hits weer van de bühne af.

Daarnaast is FAB ook te boeken als DJ. Zijn muziekstijl is een mix van Electronic Music, Big Room, Deep-en & Tech-House, House en Future House. Zijn passie voor de muziek is nog even sterk als jaren geleden, en tijdens zijn DJ Sets weet Fab zich te onderscheiden door free style vocals over de tracks te zingen. Door zijn stem te gebruiken, voelt hij zich meer verbonden met het publiek en daar ligt vooral zijn grootste passie!

De afgelopen periode stond hij al als DJ in oa De Heineken Experience Amsterdam, in Bali en was hij verschillende malen te vinden achter de draaitafel in de alombekende Supper Club in Amsterdam.