Louisa & Rowan

Real life soap, transgender liefde, zingen

Biografie

LOUISA & ROWAN

“ONZE TRANSGENDER LIEFDE”

Zonder enige twijfel één van de meest spraakmakende, maar vooral ook één van de meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie……..LOUISA & ROWAN.

Sinds 2015 zijn Louisa en Rowan te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rowan.

Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. Ze besloot uiteindelijk haar ouderlijke woning te verlaten en geheel op eigen kracht het gehele transgenderproces te doorlopen wat er uiteindelijk in resulteerde dat ze zich ontpopte tot een mooie, krachtige maar vooral goudeerlijke vrouw met het hart op de tong.

Rowan, geboren en getogen in Venlo, voelde zich in tegenstellig tot Louisa juist altijd meer man dan vrouw. Ze zat op een voetbalclub, deed aan skateboarden en volgde een opleiding in de techniek. Terwijl Louisa er in haar jeugd alleen voor stond, kon Rowan juist rekenen op alle steun van haar hechte familie.

Toen Louisa en Rowan elkaar uiteindelijk tegen het lijf liepen, sloeg de vonk gelijk over. Ze vonden beiden niet alleen de ware liefde in elkaar, maar zijn vooral ook soulmates. Hun bijzondere achtergronden en levensverhaal maakte hun band vanaf de eerste minuut sterker dan ooit, en uiteindelijk besloten de twee met elkaar in het huwelijk te treden voor het oog van de draaiende camera’s……….in 2015 werd ‘Louisa & Rowan, onze transgender bruiloft” een regelrechte kijkcijferhit. Heel Nederland leefde mee met dit bijzondere koppel en mede door hun oprechtheid en openheid werden ze door de kijkers op handen gedragen.

Louisa en Rowan zijn inmiddels onlosmakelijk het boegbeeld voor gelijke rechten, transgender emancipatie en niet in de laatste plaats vervullen ze een voorbeeldfunctie in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen voor talloze mensen die steun vinden bij dit innemende koppel.

Het nieuws over hun transgenderbruiloft ging al snel de wereld over, en uiteindelijk werd de serie ook in veel andere landen uitgezonden.  Aangezien de kijkers geen genoeg konden krijgen van de belevenissen van Louisa & Rowan was een vervolg onontkomelijk en in “Louisa & Rowan, Mijn Transgender Liefde” werden ze opnieuw op de voet gevolgd door de draaiende camera’s……….

Ze zijn beschikbaar voor presentaties, Meet & Greet, openingen en speeches. Rowan & Louisa zijn altijd aardig, gezellig en vooral benaderbaar- in al hun bijzonder- en veelzijdigheid een echt Nederlands Celebrity koppel

Louisa is tevens beschikbaar voor zangoptredens

Een ware DIVA on stage. Haar optredens kenmerken zich door één groot feest der herkenning………..een lust voor het oog en het oor. Want als Louisa het podium betreed dan gebeurd er wat…….. excentriek, over the top en adembenemend zijn, zijn slechts enkele synoniemen die haar buhne shows het beste omschrijven.

Interactie met het publiek, bekende hits en haar onvervalste humor zorgen voor een half uurtje Entertainment van de bovenste plank waarbij het woord FEEST daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden…………

(een presentatie van Louisa & Rowan valt te combineren met een optreden van Louisa, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen)