Patty Brard

Zangeres, Presentatrice en TV Personality, Ex Luv’ zangeres, Feesthits.

Biografie

Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium: Met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk achter te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute ‘het dak eraf’ garantie’ en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of een formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Patty is bovenal benaderbaar en van deze tijd. Recht door zee, en even spraakmakend als direct. Daarnaast is Patty onbetwist de meest besproken en populairste TV personality uit de Nederlandse showbizz. En dat is niet zo verwonderlijk, want Patty neemt geen blad voor de mond en is niet meer weg te denken van de Nederlandse TV.

SBS Shownieuws, Bonje met de Buren, Patty’s Big Fat Ibiza Wedding, Uri Geller, Patty’s Posse en Echte Meisjes op de Prairie zijn slechts een greep uit de kijkcijferkanonnen die La Brard op haar naam heeft staan.

Haar zangoptredens staan garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feesthits met een groot meezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV” Medley niet ontbreken. Kortom : Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Facts Patty Brard
1989 Gaan Met Die Banaan
1994 Brard Gaat Extreem
1999 Patty gaat Extreem
2001 Big Brother 3
2003 Patty’s Posse
2004 Patty’s Fort
2005 Lieve Patty
2006 Back in Luv’
2008-
2010 De Nieuwe Uri Geller
2009 K2 zoekt K3
2013 Echte Meisjes op de Prairie
2013 Lust, Liefde of Laten Lopen

2014 Patty’s Big Fat Ibiza Wedding
2014-Heden Bonje met de Buren

BOOK NOW